Кондитерський шпатель незамінний для роботи з кремом або глазур'ю. За допомогою кондитерського інструменту, як-от шпатель, Ви можете рівномірно розподілити крем на поверхні й боковинах торта, вирівняти торт і капкейки під мастику, зробити декор із крему.
Шпатель кондитерський рівний рівномірно й акуратно нанесе на готовий виріб джем, крем, збиті вершки, шоколадну глазур.
Розмір шпателя:
Довжина шпателя ― 15 см
Висота загальна — 10,5 см
Висота робочої частини — 8 см.
Матеріал шпателя:
неіржавка сталь.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип | Лопатка кондитерська |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Довжина | 150 мм |
Висота | 100 мм |
Кількість в наборі | 1 шт. |
Стан | Новий |
- Ціна: 100 ₴