Кондитерський шпатель незамінний для роботи з кремом або глазур'ю. За допомогою кондитерського інструменту, як-от шпатель, Ви можете рівномірно розподілити крем на поверхні й боковинах торта, вирівняти торт і капкейки під мастику, зробити декор із крему.
Шпатель кондитерський рівний рівномірно й акуратно нанесе на готовий виріб джем, крем, збиті вершки, шоколадну глазур.
Розмір шпателя:
Довжина шпателя загальна — 42 см,
Довжина робочої частини до згину — 30 см,
Ширина робочої частини — 4 см.
Матеріал шпателя:
Ручка — харчовий пластик, основа неіржавка сталь.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип | Лопатка кондитерська |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Довжина | 260 мм |
Ширина | 40 мм |
Кількість в наборі | 1 шт. |
- Ціна: 90 ₴